Δανάη Γλαβίνα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Βιογραφικό

Η Δανάη Γλαβίνα αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική σχολή - Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε Μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών ψυχολογίας στο Athens Synthesis Centre με τίτλο «Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (COSCA)», καθώς και μεγάλο αριθμό επιστημονικών σεμιναρίων σχετικά με την ατομική και ομαδική ψυχοθεραπευτική παρέμβαση σε ενήλικες.

Τα κλινικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ενηλίκων ατόμων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

Από το 2000, δραστηριοποιείται σε ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής και σε ομάδες αυτογνωσίας, καθώς και στη συμβουλευτική υποστήριξη σε ζευγαριών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχέσεων. Συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια με το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης «Εμβρυογένεση», και πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιήθηκε στην ψυχολογική υποστήριξη των υπογόνιμων γυναικών. Εργάζεται μέχρι και σήμερα ως σύμβουλος ψυχικής υγείας στο Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής υγείας του Δρ. Θάνου Ασκητή.